Täna algas Pärnu restoranide nädal, mille raames saavad gurmaanid nautida 2-käigulist lõunat hinnaga vaid 10 eurot ja 3-käigulist õhtusööki 18 euroga. Sel aastal osalevad restoranide nädalal 25 suvepealinna restorani. Teise seas ootavad külalisi golfirestoran Eagle ja White Beach Golf restoran.
White Beach Golf restoranis on tänasest kuni 9. aprillini Pärnu restoranide nädala raames lõunasöögi eripakkumine “Parima maitsega golfielamus” 10 euro eest ning õhtusöögi eripakkumine 18 euro eest. Lõunasöögi pearoaks on ürdine kanarind maapirni-lillkapsakreemi, spargli, chilli-seente ja kirsileemega ning desserdiks tsitruse panna cotta, vaarikakaste ja besee. On ka 6-eurone jookide eripakkumine Prantsuse Languedoc` veinile Chardonnay Val Saint Pierre ja Vanale Tallinnale.
Õhtusöögi eripakkumise eelroaks on kreemine metsaseenesupp rukkikrõbedikuga, pearoaks Pärnu lahe ahvenafilee sidruniriisi, jõhvika-rukkolasalati ja laimimajoga, desserdiks mandli-cappuccino parfee, mandlikrõbedik, maasika-mündisalat ja maasikakaste. 9-eurone jookide eripakkumine on Uus-Meremaa Malborough`piirkonna veinile Sauvignon Blanc Hay Maker by Mud House, Itaalia Venetto veinile Pinot Grigio Cantina di Custoza ja metsmaasika liköörile.
Laudade broneerimine telefonil +372 44 29930, caddiemaster@wbg.ee ja www.vabalaud.ee, laudade online-müük parnurestaurantweek.ee/wbg/.
EAGLE pakub restoranide nädalal võimalust heita pilk suvehooaja menüüle
Restoran Eagle pakub Pärnu restoranide nädala jooksul võimalust piiluda eesoleva suvehooaja menüüd. Peakokk Helen Ormuse sõnul on eesmärk pakkuda külalistele golfi sünnimaa Šotimaa loodusest ja logolinnu kalakotka söögilauast inspireeritud maitseid, mis on serveeritud modernses ja tervislikus võtmes. Näiteks lõunaks on madalal temperatuuril valmistatud merikuradi filee ja teravilja dieedil olnud mägiveise välisfilee salat. Koos moodustavad nad üllatava kombinatsiooni ning sobivad suurepäraselt nautimiseks kauni merevaadetega restoranis. Magustoiduks pakutakse aga patuvaba šokolaadikooki, mis on madala suhkrusisaldusega vegan-sõbralik maius serveerituna maheda metsmustika supiga.
Õhtusöök on maitsete ja värvide rännak läbi eelseisva suvise hooaja: alustuseks kärtsrohelised täidetud kapsakeerud, pearoaks pangassiuse filee serveerituna kastanipüree ja pruunistatud maapirniga ja magustoiduks viski- ja rabarberivaht marjadega, mis peidus tumeda šokolaadi kupli all.
Täna lõid mõnusat meeleolu lõunasöögil Pärnust pärit laulja Kaisa Lillepuu koos noore ja särava akordionisti Maimu Jõgedaga. Õhtusöögile lisavad romantikat armastatud Eesti muusikud Laura Junson ja Erko Niit. Live-muusika kõlab toitude kõrvale ka 7. ja 8. aprillil. 7. aprilli õhtusöögi teeb värvikaks muusikakollektiiv Duo Toit ja Kill, kus Eesti Muusikaakadeemias jazzmuusikat õppivad tudengid Ainar Toit ja Jaanis Kill esitavad kahel kitarril tuntud jazzulugusid. Ka 8. aprilli õhtul kõlab jazzmuusika kitarristi Marek Taltsi esituses.
Kõigi restorani nädalal Eaglet külastanute vahel loositakse restorani nädala lõpus välja kinkekaarte väljaku hea partneri Tradehouse Ilukaubamaja ja Saare Golf restorani MO poolt.
Broneerimine läbi online süsteemi http://parnurestaurantweek.ee/booking/
Golfiportaal on kõigile, kes peavad lugu kvaliteetsest vabast ajast, hindavad tervist ja sportlikku eluviisi, tahavad nautida kaunist loodust ning huvituvad golfist.