Tallinnas tegutseb juba pool aastat Tai restoran NOK NOK, kus pakutakse taipärast ja maitsetelt tasakaalustatud toitu. Ka tooraine ja vürtsid tuuakse Taimaalt.
Eestlane pole pöörlevalt laualt erinevate toitude taldrikule kogumise ega ka nende vürtsikusega eriti harjunud. Samas on klientide seas juba ka palju neid, kes on maailmas ringi reisides juba Tai köögiga tuttavad ning teavad, et õhetava suuga pole õige vett juua, vaid näiteks riisi süüa. Teiste seas on NOK NOKi sagedane külaline ka Soomes resideeruv Tai suursaadik. NOK NOK aga on oma nime saanud kahelt restorani välisilmet kaunistavalt linnult ehk kahest nokast. Tai köögi tööst jutustab täpsemalt vanemkokk Peeter Jaanson.
Edasi loe värskest ajakirjast Golf.
Golfiportaal on kõigile, kes peavad lugu kvaliteetsest vabast ajast, hindavad tervist ja sportlikku eluviisi, tahavad nautida kaunist loodust ning huvituvad golfist.