Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Golfiportaal
    • Avaleht
    • Uudised

      Saaremaa koolinoored käisid golfiklubiga tutvust tegemas

      29.09.2023

      Rae Golfis toimub laupäeval võistlus alustajatele

      28.09.2023

      Niitvälja golfikeskuses löödi hooaja üheteistkümnes hole-in-one

      27.09.2023

      Laupäeval toimub EGCC Links Championship

      26.09.2023

      Niitvälja noortetuuri võitlussarjas osales sel hooajal pea 120 golfinoort

      25.09.2023
    • Ajakiri Golf
      • Arhiiv
    • Reklaam
    • Sõnastik
    • Kontakt
    Golfiportaal

    Soovitus gurmaanidele! Argentiina restorani peakokk Konstantin Kisseljov paneb iga külalise oma grilliloomingut nautima

    Uudised 15.03.20177 min lugemine

    Lõunamaise hõnguga Argentiina restoran on lihasõprade meeli rõõmustanud juba üle 20 aasta ning pole kahtlustki, et tegu on grilliparadiisiga. 17-aastase staažiga peakokk Konstantin Kisseljov on tuntud kui suurepärane lihaekspert, kes valdab kõiki saladusi, kuidas steik eriti mahlaseks ja maitsvaks grillida. Tema missiooniks on kõigi lihasõprade maitsemeelte avardamine. Suussulavad steigid valmivad elava tulega säriseval grillil otse külaliste silme all. Põnevaid valikuid jagub nii liha- kui ka mereanni sõpradele.

    Millal te kokanduse juurde jõudsite?

    Tegelikult jõudsin selleni juba nooruses, sest minu ema on kondiiter ja mu lapsepõlv möödus kondiitritsehhis. Ema eeskujul õppisin ka kondiitriks, aga kui olin praktikal, siis mõistsin, et mu kutsumus on pigem liha grillimine kui tortide valmistamine.

    Tordid jäid minu hobiks ja erinevaid kooke, torte, teen siiani tellimuste peale. Suurima naudingu saan inimestele süüa tehes ja see on fun, ilma selleta tekib mul rutiin.

    Kui kaua olete Argentiina restorani peakokk?

    Juba üle kahe aasta.

    Peakokk on köögi kuningas. Kui palju lastakse teil siin köögis kuningas olla?

    Olen ikka saanud kuningas olla. Saan planeerida oma tööd ja tööaega ise, vastavalt vajadusele. See on peakoka jaoks väga oluline. Meil on väga avatud, usaldav ja toetav meeskond. Me arutame meeskonnaga läbi kõik uued tooted ja jooksvalt täiustame pidevalt ka olemasolevat valikut. Meeskonna töö on eduka restorani puhul kõige tähtsam.

    Seda maja kutsutakse hellitavalt ka grilliparadiisiks…

    Klientidele avatud grill, maksimaalselt kvaliteetne tooraine, kokkade oskused ja veidi võlukunsti – kõik see kokku lubab meil öelda, et Argentiina on grilliparadiis. Kus inimesed saavad nautida suurepäraselt grillitud liha ja mereannivalikuid.

    Grill on avatud ja kõigile on näha, kuidas liha valmib. Kui palju inimesed sinna uudistama tulevad?

    Väga paljud. See on meie restorani atraktsioon. Enamus seltskondadest, kes meid külastavad, on tundud ka huvi meie grillide vastu – kuidas sellega grillida ja kust seda osta saab. Teine asi on see, kui kokad lisavad sütt ja valmistavad grilli ette.

    Kerge suits ja lendavad sädemed tekitavad mõnus fiilingu, inimestele see meeldib. See on mulle samuti nagu midagi lapsepõlvest, kui istusid kamina ääres, mis oli päris vahva.

    Olete ise vaba suhtleja – kui palju saavad inimesed peakokaga arutleda ja ehk nõugi küsida?

    Peakokaga mitte nii tihedalt, mina töötan rohkem tagapool. Ma annan selleks rohkelt võimalusi oma meeskonnale, kes töötavad saalis ja tegelevad liha grillimisega, inimesed suhtlevad nendega. Neile see meeldib ja ma olen uhke, et mu meeskonnakaaslased naudiva liha grillimist sama palju kui mina ja nad ei karda inimestega suhelda. Kui näiteks soomlased küsivad, siis seletatakse kuidagi ära, kus miski on, kas või žestide abil. Siiamaani on kõik väga hästi toiminud. Ja keegi pole vastuseta jäänud.

    Kokad ikka peidavad oma saladusi, aga siin on osaliselt näha, mida te teete. Kas te ei karda, et keegi näeb ja teeb järele?

    Ei karda. Meie köök on lihtne, mulle meeldib lihtsus ja need saladused, mida keegi võiks peilida, siis jah, meil on oma nipid ja trikid olemas, aga kui keegi on huvitatud ja tahab teada, siis ma räägin ise.

    Üldiselt ma pean meid restoraniks, kus inimesed käivad, küsivad, saavad vastused ja õpetusi ning võivad kõike seda ka kodus järele proovida. Peamine saladus on väga kvaliteetne ja värske tooraine. Sest siin restoranis on kõik ilusasti taldrikule pandud. Mulle meeldib, kui inimesed söövad siin liha ja proovivad seda ka kodus teha, nende jaoks on see fiiling, et ma oskangi teha peaaegu nii nagu Argentiina restoranis, aga seal on parem, ma lähen jälle sinna, maitsen ja proovin. Meil on juba püsikliendid, kes käivad püsiüritustel, millega me saame neid oskustes aidata. See on vahva, kokad ja kliendid, kes meie juurde tulevad, peaksidki saama omavahel suhelda.

    Rääkige kokaeetikast ka. Eesti on väike, restorane on palju ja päris palju kopeeritakse üksteise pealt. Teil on selles osas üks põhimõttekindel arvamus.

    Asi ei ole kopeerimises, asi on austuses. Eesti kokad võiksid olla avatumad, rohkem koostööd teha. Peakokad on Eestis eriti kinnised, tahavad oma retsepte hoida. Austus võiks olla nii, nagu mina seda näen, et sa võid võtta minu retseptid, aga oma restoranis ei tee 100% nagu mina. See ei olegi kokkadele huvitav, nad panevad ikka oma asju juurde, aga idee ja põhi, selle kohta võiksid öelda küll, et võtsin selle Argentiinast. Teeme selles osas koostööd ja esimesel esitlusel võiks rääkida kliendile, et tegime selle koostöös Kostjaga, aga selle järgi panin oma noodid ja nägemuse sinna sisse ning selline roog nüüd tuli. Tavaliselt on Eestis teistpidi, kokad lähevad teise restorani, vaatavad menüüd läbi, ei küsi midagi, teevad omamoodi ja väga tihti ei tule sealt midagi välja. Mingid nipid ja trikid jäävadki tabamata ja lõpuks kannatab külaline. Rohkem austust, sõprust ja lugupidamist on ülioluine.

    Kuidas oma tiimi olete valinud?

    Kui mina tulin, siis meeskond oli juba olemas ning väikeste täienduste ja muudatustega oleme leidnud ühise keele.

    Rääkige uuest menüüst. Uus algus, uued toidud — millised on tipproad, mida rahvas armastab?

    Need, mis külalistele peale lähevad, ei ole tihti tipproad, see on maitsevalik. Tahaksime näiteks soovitada anguse veise ribi, mida uues menüüs pakume. Otse Murmanskist saabub meile punase kuningkrabi sõrg, mis on väga eksklusiivne toode.

    Aga külalised veidi pelgavad, sest ei tea, mis maitse sel on. See ongi Eestis halb, et inimesed võtavad kindlat toitu – võtan kanapasta, sest tean, mis see on, aga miks ei võeta kuningkrabi kord elus, isegi ei proovita? Hea küll, kui ei meeldi, võtad järgmine kord pastat, aga üks kord elus peaks ikka midagi uut maitsma!

    Meil on olemas Tomahawk monster-steik – 900 grammi puhast liha, mis on grillitud koos veise ribikondiga. Ja pakub inimesele uutmoodi maitsenaudingut. Külalised naudivad ja restoranielu peakski olema nautimine. Kui tahad lihtsalt süüa, mine sööklasse või bistroosse, seal sööd kiiresti ja hästi ühest tootest kõhu täis. Kui sa aga tahad midagi uut, elamust, mingeid noote, mis teevad su elu paremaks, siis mine restorani ja maitse, ära kiirusta ning võta söömiseks aega ja tee seda hingega.

    Mis on menüüst teie enda lemmikeelroog, pearoog, magustoit?

    Mulle meeldivad lihtsad asjad. Väga meeldivad friteeritud sibularõngad, mis minu arvates on linna parimad. 500 g T-bone steik on minu meelest pearoogadest parim valik, sest koosneb kahest erinevast fileest, välis- ja sisefileest, mis on eraldatud T-kujulise kondiga.

    Kui võtad sise- ja välisfilee eraldi, on neil hoopis teine maitse kui T-bone’il. Magustoidust on hea Argentiinapärane šokolaadikook.

    Üks küsimus, mille sooviksid ilmselt paljud teile esitada — kas on lihtsat nippi, kuidas head liha grillida?

    Vaja on nelja lihtsat asja: värsket hea kvaliteediga liha, korralikku grilli, head sütt ja soovi teha seda väga hästi.

    Pead teadma, millist sütt kasutada, milliseid lõhnavaid puid juurde panna, see on see fiiling, millega saab mängima ja mida saab oma kodus tavagrillil järele proovida.

    Tavagrillil sõpradega šašlõkki tehes pane kas või paar värsket lehtpuutükki juurde, mitte ära piirdu ainult poesöega, keskendu toimingule ‒ siis tuleb hea tunne sellest, kuidas liha lõhnab, kuidas krõbestub ja praeb, kuidas keerata on vaja. See ei ole mingi suur matemaatika, aga fiilingu tõttu peaks seda armastama. Kui sa ei armasta grillimist, siis ei tule midagi välja. Sulle peab meeldima süüa teha.

    Just elav tuli ei anna eksimusi andeks ja kui sa ei ole hoolas, siis ei pruugi tulemus nauditav olla.

    Veel Argentiina restoranist

    Hubase sisekujundusega restoran pakub mõnusat äraolemist nii privaatsuse soovijatele kui ka suurematele seltskondadele. Toidu maitse toovad veel paremini esile hoolikalt valitud Argentiina ja Tšiili veinid ning klassikalised Prantsuse, Itaalia ja Hispaania veinid. Maitseelamusi täiustab õdus interjöör, oma ala parimad teenindajad ning vaimustav muusika. Lisaks maitsvale toidule pakuvad professionaalsed baristad ja La Marzocco külastajale väga mõnusa kohvielamuse.

    Maitsvaid ja toekaid lõunatoite pakub restoran igal argipäeval kell 12–16. Samuti on kõik oodatud teise korruse privaatses saalis korraldama firma jõulupidusid, koosolekuid, koolitusi, seminare, koosviibimisi, sünnipäevi ja teisi tähtsündmusi. Saali mahutavus on kuni 60 istekohta saalina ja kuni 26 kohta U-lauas.

    Golfiportaal

    Golfiportaal on kõigile, kes peavad lugu kvaliteetsest vabast ajast, hindavad tervist ja sportlikku eluviisi, tahavad nautida kaunist loodust ning huvituvad golfist.

    Otsing
    Viimased uudised
    29.09.2023

    Saaremaa koolinoored käisid golfiklubiga tutvust tegemas

    28.09.2023

    Rae Golfis toimub laupäeval võistlus alustajatele

    27.09.2023

    Niitvälja golfikeskuses löödi hooaja üheteistkümnes hole-in-one

    26.09.2023

    Laupäeval toimub EGCC Links Championship

    25.09.2023

    Niitvälja noortetuuri võitlussarjas osales sel hooajal pea 120 golfinoort

    22.09.2023

    Captain Challenge 2023 sõpruskohtumise võitis EGCC

    21.09.2023

    Reedel toimub EGCC hooaja viimane tasuta fitting

    Golfi logo

    Ajakiri Golf on kõigile, kes peavad lugu kvaliteetsest vabast ajast, hindavad tervist ja sportlikku eluviisi, tahavad nautida kaunist loodust ning huvituvad golfist.

    Golf Time OÜ
    Reg. number: 11408891
    KM number: EE101550200
    + 372 5551 7551
    info@ajakirigolf.ee

    Liitu uudiskirjaga

    Ajakiri Golf uudiskirjaga liitudes saad uudised omale mugavalt e-mailile.

    Täname, et liitusite meie uudiskirjaga.

    • 🟢 Podcasti-soovitus golfihuvilistele: „The Rick Shiels Golf Show“
„The Rick Shielf Golf Show“ taskuhäälingul tuleb välja uus osa igal teisipäeval.  Saates on juttu golfist ja ainult golfist. Saatejuht Rick Shiels on tuntud juutuuber ja professionaalne golfimängija.  Podcasti saab kuulata Spotify’ist.  ✅Loe Golfiportaalist!  @rickshielspga @therickshielsgolfshow @merjemiller @monikakuzmina @kristizirk 
#golfonlahe #golfiportaal #golfiuudised #golf
    • Eesti Golfi Liidu presidendiks valiti Ain Hanschmidt  Eile toimunud Eesti Golfi Liidu üldkogul valiti järgmiseks kolmeks aastaks alaliidu uueks presidendiks Ain Hanschmidt.  „Eesti golfimängijate arv on viimastel aastatel jõudsalt kasvanud, nüüd on õige aeg teha järgmine samm saavutusspordi suunas – Eesti golfaritel peaks olema võimalus ka medalite eest võidelda ja kunagi ka olümpiale jõuda, soovime uue juhatusega selleks tingimused luua,” märkis Ain Hanschmidt.  ✅Loe Golfiportaalist!  #golfonlahe #golfiportaal #golfiuudised #golf
    • 💙🖤🤍  Palju õnne, Eesti! Täna tähistab Eesti oma 105. vabariigi aastapäeva. Selle väärika vanuse üle saame kõik olla vaid uhked.  Golfiajalugu Eestis ei ole küll nii pikk, ent ka tänavu tähistab 30. aastapäeva, mis on samuti muljetavaldav arv. Ning nende 30 aasta jooksul on Eestis golf kogunud populaarsust väga kiiresti.  1993. aastal avati esimene Eesti ja kogu Baltikumi golfiväljak – Niitvälja.  ✅Loe Golfiportaalist!  #golfonlahe #golfiportaal #golfiuudised #golf
    • 🤝Jõelähtme Golfiakadeemia uus juht on Peter Holmberg  Jaanuaris liitus Estonian Golf & Country Clubiga tugeva rahvusvahelise sporditaustaga Peter Holmberg. AS EGCC juhatuse esimees Hanno Kross kommenteeris, et Holmbergil lasub ülesanne EGCC golfiakadeemia taas üles ehitada, et mängijatel oleks võimalik ennast arendada ja golfimängus paremaks saada.  Rootsi-Norra päritolu Holmbergil on tugev rahvusvaheline sporditaust ja aasta jagu kogemusi Eesti golfimaastikul.  Eesti golfi tugevusena toob Peter esile võimalust kiireks arenguks, mis saab juhtuda siis, kui klubid hakkavad tegutsema ühiste eesmärkide nimel.  ✅Loe Golfiportaalist!
@estoniangolf 
#golfonlahe #golfiportaal #golfiuudised #golf
    • 💚 Anete Liis Adul: soovin, et ühel päeval oleks ka LPGA tuuril mõni eestlane  Anete Liis Adul sai tänavu olulise tunnustuse osaliseks. Eesti Golfiliidu poolt välja antavat aasta naismängija tiitli pälvis Anete Liis endale juba kolmandat korda ning iga korraga on see talle aina erilisem. „Ma kordasin Eesti Löögimängu meistrivõistlustel naiste rekordit, mängisin enda kolme päeva kõige madalama tulemuse ja kaks bogey vaba ringi, sain teist korda võistlustel kuuega algava numbri kirja ning esindasin Eestit Euroopa Individuaalsetel meistrivõistlustel, maailmameistrivõistlustel ja Euroopa Team Shield meistrivõistlustel. Aasta naismängija tiitel on saavutus, mida ei saa keegi minult kunagi ära võtta ning ma olen nii oma hooaja kui ka selle tunnustuse üle väga uhke,” võtab Anete Liis möödunud suve kokku.  ✅Loe intervjuud Golfiportaalist!
@aneteliisadul #golfonlahe #golfiportaal #golfiuudised #golf
    • 💚Kolm põhjust, miks peaks uusaastaplaanidesse golfimängu mahutama  Oled sa alles golfile mõelnud või oled juba kogenud golfimängija, 2023. aastal tasub igal juhul golfi mängida!  ❇️3 põhjust, miks golfi mängida  Golf on hea trenn
Värske õhk parandab enesetunnet ja tuju
Võimalus leida uusi sõpru  🏌️Loe Golfiportaalist: Ajakirigolf.ee  #golfiuudised #golf #golfiportaal #golfonlahe #kingiidee #jõulud
    • 🎄Kolm kingiideed golfimängijale  ⛳️Külmakast või -kott 
⛳️Golfikindad
⛳️Golfikursus  🏌️Loe Golfiportaalist: Ajakirigolf.ee  #golfiuudised #golf #golfiportaal #golfonlahe #kingiidee #jõulud
    • 👏 Nädalavahetusel on eestlastel ainulaadne võimalus elada kaasa golfi maailmanimedele  Neli maailma suurimat golfimängijat pistavad üksteisega rinda Capital One’i mängus The Match. Esimest korda saavad fännid iga-aastasele üritusele kaasa elada ka Euroopas, Warner Bros. Discovery platvormidel.  Legendaarne Tiger Woods läheb koos põhja-iirlase Rory McIlroyga vastamisi ameeriklaste Justin Thomase ja Jordan Spiethiga. Nelikul on kokku 24 golfimeistritiitlit ja kõik nad on olnud maailma edetabelis esinumbri kohal.  Discovery+, Eurosport 2 ja Eurosport App kannavad Floridas Belleairis asuva Pelicani golfiklubis toimuvat üle pühapäeval, 11. detsembril alates kella ühest öösel.  🏌️Loe Golfiportaalist: Ajakirigolf.ee  #golfiuudised #golf #golfiportaal #golfonlahe #tigerwoods
    • 🍁 Miks on sügis parim aeg golfi mängimiseks?  Golfshake.com uuris golfimängijatelt, miks on sügis parim aeg golfi mängimiseks…Golfimängijad tõid välja, et sügisene õhk on mõnus ja karge, seega on golfimäng lausa lust. Välja toodi ka ilusad sügisvärvid, mis golfiväljakul viibides silma rõõmustavad. Ka on golfiväljakutel märksa vaiksem kui suvel ning saab rahulikumalt keskenduda oma golfimängule.  🏌️Loe Golfiportaalist: Ajakirigolf.ee
#golfiuudised #golf #golfiportaal #golfonlahe

    Jälgi meid!

    © Ajakiri Golf 2022
    • Kasutus- ja müügitingimused
    • Andmekaitsetingimused
    • Küpsiste kasutamise tingimused

    Kirjuta ülesse ja vajuta Enter otsimiseks. Vajuta Esc tühistamiseks.

    Nõusolek küpsiste kasutamiseks

    Teile parima kasutuskogemuse pakkumiseks kasutatakse leheküljel küpsiseid. Küpsised tagavad lehekülje toimimise, aitavad lehekülge paremaks muuta ning pakkuda teile asjakohast sisu ja reklaami. Küpsiseid kasutatakse ainult siis, kui annate selleks nõusoleku vajutades „Nõustun“. Seadete kaudu saate hallata ka üksikuid küpsise-eelistusi.

    Küpsiste kasutamise tingimused

    Eelistused Nõustun kõigi küpsistega

    Halda sätteid

    Küpsiste kasutamise tingimused

    Mistahes veebilehte külastades võib see salvestada teie brauserisse või hankida teie brauserist teavet, mis on tavaliselt küpsiste kujul. Selline teave võib puudutada teid, teie eelistusi või teie seadet ja seda kasutatakse peamiselt selleks, et panna veebileht tööle teie poolt eeldatud moel. Tavaliselt selline teave teie isikut otseselt ei tuvasta, kuid võib anda teile personaalsema veebikogemuse. Kuna me hindame teie privaatsust kõrgelt, on teil võimalik mõningaid küpsisetüüpe mitte lubada. Klõpsake erinevatel kategooriapealkirjadel, et lugeda lisaks ja muuta vaikeseadeid. Teadke aga, et osade küpsisetüüpide blokeerimine võib mõjutada teie kogemust veebilehel ja teenuseid, mida meil on võimalik teile pakkuda.
    Vajalik
    Alati lubatud
    Võimaldab kasutada veebilehe funktsioone ja mäletada vormidesse sisestatud teavet ka siis, kui kasutaja liigub sessiooni ajal muudel ajakiri Golf kodulehe alalehtedel. Ilma rangelt vajalike küpsisteta pole kindla veebilehe teenused võimalikud. Rangelt vajalikud küpsised ei kogu turunduslikul eesmärgil teavet ega jäta meelde, milliseid lehti internetis vaadatakse.
    KüpsisKestvusKirjeldus
    cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
    cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
    cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
    cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
    cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
    cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
    CookieLawInfoConsent1 yearRecords the default button state of the corresponding category & the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.
    viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
    Funktsionaalsus
    Funktsionaalsusküpsised mäletavad Sinu valikuid ning pakuvad täiustatud ja isiklikumaid funktsioone. Need küpsised mäletavad tehtud muudatusi, aga ei salvesta tegevusi kolmandatel veebilehtedel.
    Jõudlus
    Jõudlusküpsiseid kasutatakse spetsiifiliselt andmete kogumiseks – kuidas veebilehte kasutatakse, milliseid veebilehti enim külastatakse või millistel lehtedel veateateid kuvatakse. Need küpsised monitoorivad veebilehe jõudlust vaid siis, kui veebilehega suhtled ja neid kasutatakse veebilehe funktsionaalsuse parendamiseks.
    Statistika
    Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
    KüpsisKestvusKirjeldus
    CONSENT2 yearsYouTube sets this cookie via embedded youtube-videos and registers anonymous statistical data.
    _ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
    _gat_UA-40943322-11 minuteA variation of the _gat cookie set by Google Analytics and Google Tag Manager to allow website owners to track visitor behaviour and measure site performance. The pattern element in the name contains the unique identity number of the account or website it relates to.
    _ga_3TPMSYMGQB2 yearsThis cookie is installed by Google Analytics.
    _gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
    Turustamine
    Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
    KüpsisKestvusKirjeldus
    VISITOR_INFO1_LIVE5 months 27 daysA cookie set by YouTube to measure bandwidth that determines whether the user gets the new or old player interface.
    YSCsessionYSC cookie is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos on Youtube pages.
    yt-remote-connected-devicesneverYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
    yt-remote-device-idneverYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
    Liigitamata
    Teised liigitamata küpsised on need, mida analüüsitakse ja mida pole veel kategooriasse liigitatud.
    KüpsisKestvusKirjeldus
    shopmagic_visitor_6014a2c505e4018175910f0271772c6c1 yearNo description
    SALVESTAN & NÕUSTUN
    Powered by CookieYes Logo