Otepää Golfiklubis avatakse aprilli alguses restoran Privileeg, mis hakkab pakkuma Vahemere ja Põhjamaade köökidest inspireeritud toite.
Restorani omanikel Ilias Niotisel ja Vasileios Makrygiannisel on restoraniäris pikaajalised kogemused. Vasileios töötas 10 aastat Kreeka ja Hollandi hotellides ja restoranides. Eesti abikaasa tõttu kolis ta seitsme aasta eest Eestisse. 2015. aastal kohtas ta Iliast, kes oli juba 2005. aastal Tallinnas restorani avanud. Koos otsustati luua ettevõte Biolarte, mis impordib Kreekast mahetooteid: oliivid ja oliiviõlid, juustud, moosid, vürtsid ja eestlastele väga maitsevad käsitsi valmistatud juurviljapastad.
Biolarte oli Otepää eelmise aasta Cashbacki golfiturniiri üks sponsoritest ja nende tooted turniiri hitt. “Küsiti, kust meie tooteid saaks,” räägib Ilias. Talvel tegi Otepää golfi esileedi Kristi Laur meestele ettepaneku golfiklubisse restoran tuua. Kuidas aga sobib Vahemere köök kokku Põhjamaade omaga? Ilias kinnitab, et imeliselt sobib.
Privileegi on oodatud kõik hea toidu nautlejad, ka pere väikseimad liikmed, kellele on restoranis olemas väike mängunurk ja kõrvalmajas lausa oma mängutuba. Menüüs leidub valikuid taimetoitlastele ja sportlastele.
*Artikkel ilmus ajakirja Golf 1/2019 numbris.
Autor: Elviira Eessaar
Golfiportaal on kõigile, kes peavad lugu kvaliteetsest vabast ajast, hindavad tervist ja sportlikku eluviisi, tahavad nautida kaunist loodust ning huvituvad golfist.