Ajakiri Golf kinkis eestimeelse restorani suvehooaja avamisel külalistele ajakirja aastatellimuse

0

Ajakiri Golf kinkis eestimeelse restorani suvehooaja avamisel külalistele ajakirja aastatellimuseReede õhtul avas Kreutzwald hotel Tallinn Nipernaadi restoran suvehooaja. Ajakiri Golf kinkis piduliku suvehooaja avamise puhul külalistele ajakirja Golf aastatellimuse.

Avamisel oli kohal hulk staare, kelle seas Eesti otsib superstaari neljandal hooajal end teisele kohale laulnud Artjom Savitski, ärinaine Beatrice, ajakirja Golf peatoimetaja Ivika Liblik, maailma fitnessi meistrivõistluste hõbemedali omanik ja spordiklubi Sparta peatreener Argo Ader ning paljud teised. Uku Suviste hullutas naisi sõna otseses mõttes ning laulis restoran Nipernaadi suvehooaja avatuks.

„Kreutzwald hotel Tallinna Nipernaadi restoran on osake eestimaisest maagiast. Soovingi esmalt öelda suurimad tänud Kreutzwald hotel Tallinn omanikele, kes tohutult hindavad Eesti kööki ja kultuuri. See on kingitus Nipernaadi restorani ja Kreutzwaldi hotelli töötajatele ning külastajatele. On tegelikult kingitus Eestimaale!“ rääkis avamisel restorani tegevjuht Heli Lillepalu.

„Ootame kõiki siia uudistama. Tulge ja veetke oma erilised hetked meie juures. Nautige hõrgutavaid toitusid ning kindlasti kutsun külastama koos pere ja sõpradega meie Jaapanispaad. Laske end hellitada hotelli mõnudel ja loomulikult ootame siia pidama konverentse kõiki ettevõtteid,“ lisas Lillepalu.

Unique Hotels ketti kuuluv Kreutzwaldi hotell Tallinnas uuendatud restoran Nipernaadi peakokk Jevgeni Cherdantsev lubab gurmaanidele puhtaid, lihtsaid ja tuttavaid kodumaiseid maitseid ning võimalikult palju kohalikku toorainet: kala Peipsi järvest ja Pärnu lahest, juurikaid, salateid ja ürte nii Vihula Mõisast kui Kopra Karjamõisast, kanaliha Põhja-Eestist, veise- ja sealiha Lõuna-Eestist.

Nagu August Gailiti Toomas Nipernaadi, rändas ka restoran Nipernaadi Eestis ringi, et koguda inspiratsiooni siinsetest naturaalsetest talutoodetest ja kohtuda kohalike rannakalurite- ning väiketalunikega, kes on kasvatanud oma tooteid hoole ja armastusega. Palju toorainet tuleb Vihula Mõisa öko-Farmist Lahemaa Rahvuspargis.

Restorani meeskond soovib, et külastaja lauale jõuaks toit koos rännulooga Eestimaa erinevatest paikadest. Nipernaadi on paik, kus saavad kokku hea Eesti toit, külalislahkus, soojus, väga toredad külalised, et oleks mõnus koos olla.

VAATA AVAMISEST GALERIID!
Fotod: Paul Meiesaar

Ajakiri Golf kinkis eestimeelse restorani suvehooaja avamisel külalistele ajakirja aastatellimuse2

Kui soovid, et ajakiri Golf jõuaks ka Sinu postkasti, telli ajakiri SIIT!

Jaga